dinsdag 17 november 2009

Andrea Croonenberghs in nieuwe fictiereeks ‘Los zand’ op Eén

http://rapidshare.com/files/178239282/Andrea_Croonenberghs-29-11-2008_vrt-divx.avi

De verwachtingen naar aanleiding van de nieuwe fictiereeks ‘Los zand’ zijn hooggespannen bij Eén. Een indrukwekkende cast, met Andrea Croonenberghs, een sterk scenario en de exotische locatie zijn troeven om van deze serie een succesverhaal te maken. De nieuwe reeks werd dinsdag jl aan de verzamelde pers voorgesteld tijdens het wekelijkse 'Foyer' van de VRT in Brussel.Het feit dat grote delen in Namibië opgenomen werden, is een primeur voor een Eén fictiereeks. Er is door de zender duidelijk zwaar geïnvesteerd om de kijkers tijdens de weekavonden sterker aan zich te binden. De serie past in de keuze van de publieke omroep om voor kortere reeksen te kiezen, omdat die een grotere variatie aan onderwerpen toelaten.
HET VERHAAL
Drie jonge koppels trekken voor een avontuurlijke roadtrip naar Namibië. De mannen reizen op motoren en de vrouwen volgen met een Landrover door het adembenemende landschap. Al snel duiken problemen op: verborgen agenda’s, misstappen uit het verleden, … wekken wantrouwen op. De vriendschap tussen de zes wordt zwaar op de proef gesteld. De centrale vraag dringt zich op: ‘Waar gaat deze reis naar toe?’


BELOFTEVOLLE CAST


De personages worden vertolkt door acteurs die ofwel jong en heel beloftevol zijn, ofwel ervaren en al hun kwaliteiten bewezen hebben. Matthias Schoenaerts, Lotte Pinoy, Steve Arnouts, Nele Van Rompaey, Koen De Bouw en Tine Embrechts geven gestalte aan de drie koppels. Verder spelen ook nog onder andere Gert Winckelmans, Andrea Croonenberghs, Karel Vingerhoets en Marijke Pinoy mee in de reeks. Flopt de fictieserie, dan moet de oorzaak wellicht niet bij de cast gezocht worden.


De opnames in Namibië werden in oktober afgewerkt. Tot januari 2009 draaien regisseurs Erik Van Berendoncks en Kris Gaens de scenes die zich hier afspelen. Over de startdatum van de reeks is nog niets bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten