maandag 8 november 2010

Omroepster,zangeres en actrice Andrea Croonenberghs centrale gast in 'De Zevende Dag'


Andrea Croonenberghs, al 20 jaar omroepster en gezicht van de VRT, is zondag de centrale gast in 'De Zevende Dag'. Zij zal het ook hebben over haar zang- en acteercarrière. Binnenkort is ze ook te zien in 'Vlaanderen Vakantieland'. Voor hen bezocht Andrea Croonenberghs de grote muzieksteden zoals Dublin.
In het politiek debat discussiëren Jan Peumans (NV-A), Carl Decaluwé (CD&V), Bart Martens (sp.a) en Annick De Ridder (OpenVLD) over de Lange Wapperbrug in Antwerpen. Hoe lang wordt er nog beslist van beter niet te beslissen?
De gebroers Deborsu geven hun kijk op de actualiteit uit Wallonië en Paul D'Hoore laat zijn licht schijnen over electriciteit en kernenergie. In de culinaire rubriek volt Alain Conincx het Belgisch kampioenschap voor barista's, specialisten in koffie maken en koffie proeven.
In de sport geeft Chris Van den Abeele commentaar bij de voetbalwedstrijden van zaterdagavond.
De film 'De Helaasheid der Dingen' krijgt internationaal veel bijval. U kan hem vanaf woensdag gaan bekijken in onze zalen. 'De Zevende Dag' praat met regisseur Felix van Groeningen.

Verder is er nog een reportage over de fans van zanger Jo Vally in Egypte en in Parijs werd het modedéfilé van de Vlaamse ontwerper Tim Van Steenbergen gevolgd.'De Zevende Dag' gaat ook live naar Tremelo waar het borstbeeld van pater Damiaan wordt onthuld en als afsluiter is er een optreden van Pieter Embrechts.

Maar de centrale gast in 'De Zevende Dag' is dus Andrea Croonenberghs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten