zaterdag 1 januari 2011

Andrea Croonenberghs gaat acteren in 'Thuis' en 'Witse'

 
Goed nieuws voor de fans van Andrea Croonenberghs. Binnenkort maakt ze haar opwachting in de populaire Eén-soap 'Thuis'. Welke rol de omroepster en actrice zal spelen, is nog niet bekend. Volgens 'Thuis'-producer Wim Janssen zou het niet om een vaste rol gaan, maar wel om een uitgebreide gastrol, die enkele maanden kan meedraaien in het verhaal.
Andrea Croonenberghs heeft ook nog ander acteerwerk in het vooruitzicht. Zo zal ze een gastrol spelen in de  populaire politiereeks ‘Witse’ op Eén. In 2009 was de actrice voor het laatst aan het werk te zien in een tv-serie. Andrea Croonenberghs speelde toen de rol van Hilde in de Eén-fictiereeks ‘Los Zand’. Andrea acteerde eerder al in onder meer ‘Flikken’, ‘Windkracht 10’ en ‘Emma’.
'Thuis' zet binnenkort dus een grote naam op de loonlijst: begin volgend jaar maakt Andrea Croonenberghs haar opwachting in de Eén-soap. Producer Wim Janssen wil nog niets kwijt over de exacte rol die de omroepster en actrice zal spelen. Het zou niet om een vaste rol gaan, wel om een uitgebreide gastrol, die enkele maanden kan meedraaien in het verhaal.
Met ook een gastrol in 'Witse' in het vooruitzicht staat er voor Croonenberghs overigens nog meer acteerwerk op stapel. In 2009 was de actrice voor het laatst in een tv-serie te zien, 'Los zand'.
Eén-omroepster Andrea Croonenberghs waarschuwde de kijkers bij de start van de Vlaamse serie Dubbelleven. De nieuwe reeks begon namelijk met een – functionele en niet bijzonder expliciete – naakt en vrijscène.
 
“Om zwanger te geraken, moet je natuurlijk seks hebben”, waarschuwde Andrea Croonenberghs ouders zonder dubbelleven om even de kinderen hun ogen te laten sluiten. En inderdaad: in de eerste scène zagen we een stomende op-en-neerwaartse beweging van Lucas Van den Eynde en de zwaar onderschatte actrice Lotte Heijtenis (van ‘Jes’). Terwijl het verliefd stel naakt vrolijk kinderen maakt, is Barbara Sarafian (‘Aanrijding in Moskou’) elders nietsvermoedend bezig met het huishouden en de opvoeding van haar twee kinderen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten