vrijdag 4 december 2009

Andrea Croonenberghs VRT omroepster 5-3-2000

http://rapidshare.com/files/185438499/Andrea_Croonenberghs-5-3-2000_vrt_omroepster-divx.avi


Andrea Croonenberghs


Voor Vlaanderen Feest! 2009 heeft de Gemeentelijke Cultuurraad voor zondag 5 juli de 'Meisjes' uitgenodigd. Het programma 'Meisjes' wordt gebracht door Sofie Van Moll, Andrea Croonenberghs en Sabien Tiels. Zij brengen een Nederlandstalig liedjesprogramma van o.a. Johan Verminnen, Zjef Vanuytsel, Jan De Wilde, Wim De Craene, Ann Christy, Jacques Brel, Boudewijn de Groot, Bram Vermeulen.


Andrea CroonenberghsDrie dames met een heel verschillende achtergrond. Maar met éénzelfde passie: de liefde voor het Nederlandstalige lied. Drie dames die weten hoe ze op een hoogst persoonlijke manier een nummer moeten vertolken.
Het optreden met Andrea Croonenberghs in Beveren zal doorgaan in CC Ter Vesten.


Andrea CroonenberghsAndrea Croonenberghs scoort met president


Andrea CroonenberghsAndrea Croonenberghs heeft gisteravond de eerste aflevering gewonnen van Zo is er maar één, het programma waarin Eén op zoek gaat naar het beste Nederlandstalige lied. Andrea maakte indruk met haar versie van het protestlied Welterusten mijnheer de president van Boudewijn De Groot. Ze kreeg de meeste stemmen van de kijker en de persjury.
De tweede plaats was voor Star Academy-winnares Katerine. Die bracht Is dit nu later van Stef Bos met haar zussen Coby en Sophie. Het trio kreeg het maximum van de Radio 2-jury. Derde werd Eline De Munck. Volgende week is het thema 'Lijf en lust'.Andrea Croonenberghs
Andrea Croonenberghs
Andrea Croonenberghs
Andrea Croonenberghs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten